Равдин

Равдин

РавдинМарката „Равдин“ е позната на българския пазар още от 2006 г., като производствената и база се намира на територията на с. Тополово, община Асеновград, в полите на Родопа планина. Горите и плодородната равнинна местност, както и липсата на индустриални предприятия, правят района благоприятен от екологична гледна точка.

Дружеството е с дългогодишен опит и утвърдени традиции в изкупуването, преработката и реализацията на мляко и млечни продукти на българския и международния пазар.

Основната му дейност е производство на млечни продукти от 100% качествено краве, овче, козе и биволско мляко.

Основните усилия на компанията са насочени към:

– изграждане на съвременна производствена среда, отговаряща на стандартите на ЕС с прилагане на модерни системи за контрол и управление на качеството;
– разширяване на дистрибуторската мрежа в страната и чужбина;
– провеждане на целенасочена маркетингова политика за достигане до по-голяма група от потребители и утвърждаване на марката като еталон за качество.

Цялата гама от млечни продукти с марка „Равдин“ се произвежда от свежо краве, овче, козе, биволско мляко, добито от ферми със строг контрол на качеството, които гарантират безопасност на използваната суровина. В продукцията се влагат специално селектирани закваски от чисти култури, които придават неповторимия аромат и вкус на готовите млечни продукти с марка „Равдин“.

Проследяването на всеки производствен етап, както и спазването на стандартите за контрол на храните, е гаранция за поддържане на високо качество на произвежданите от нас млечни продукти.

От 2018 г. марката „Равдин“ работи в тясно сътрудничество с екипа на акад. Балтаджиева от Института за изследване и развитие на храните в гр. Пловдив за контрол от качеството на суровините до крайния продукт, чрез разработване на прогнози, концепции, програма за развитие и тяхното адаптиране във всички фази на производство.

Разполагаме с екип от специалисти, чието пряко участие в разработването на продуктите гарантира, че всеки един продукт ще отговори на високите очаквания и изисквания и ще удовлетвори вкуса, който потребителите имат към марката „РАВДИН“.

Продуктите с марка „Равдин“ може да намерите в магазинната мрежа в цялата страна. Нашите партньори са най-важни за нас и целим да отговорим на техните най-високи изисквания.

Разполагаме със собствена дистрибуция и дистрибуторска мрежа на фирми, наложили се на пазара като лидери.

Търсене на продукти

Вашата количка

Нямате артикули в количката.