Производител Бъзко

Ние от Бъз Ко произвеждаме сиропи от естествени природни продукти. Държим на качеството и затова в сиропите ни няма консерванти, оцветители или каквито и да е подобрители от неестествен произход.
Ориентирани сме към здравословния начин на живот, но и към добрия вкус.
Продуктовата ни гама включва както билкови, така и плодови сиропи, а именно сиропи от изключително полезната и вкусна билка бъз (нейните цвят и плод), вишни, къпини, малини, боровинки, ягоди, праскови, вишни, арония и касис.
Съвсем скоро член на нашето семейство станаха и две серии сироп от бъз, които НЕ съдържат захар. За стабилизатори, вместо захар, използваме сироп от Био Агаве, който има неутрален вкус и е подходящ за диабетици, и Кленов Сироп клас А, чийто разпознаваем вкус кореспондира отлично с този на нашата билка.
Продуктите ни са изключително подходящи за приготвяне на летни и зимни напитки. Като студена лимонада или топъл чай те се превръщат в полезна и вкусна глътка. Също така са отлична добавка към коктейли и различни топли напитки, а нашата плодова серия може да бъде използвана за овкусяване на сосове, дресинги и десерти.

Търсене на продукти

Вашата количка

Нямате артикули в количката.