Производител Дивата Шипка


Дивата Шипка е малка семейна компания, отглеждаме орехови градини в околностите на гр. Русе и преработваме и пакаетираме продукти от български еднозърнест лимец. Желанието ни бе да затворим кръга, за да имаме контрол над всеки процес от третирането на почвата, до пакетиране на крайния продукт за клиента.

 

Затова през 2018 год. инвестирахме в изграждането на цех за преработка на черупчести плодове и обект за мелене и пакетиране на храни с органичен произход. Всички наши дейности са сертифицирани по стандартите на биологичното земеделие, като суровините които преработваме са български и с доказан произход.

 

Вярваме, че земята е най-ценният ни ресурс, и това ни мотивира да се грижим за нея така, както бихме искали тя да се погрижи за нас – като ни дава здравословна и пълноценна храна. В основата поставяме природата и естествения ритъм на екосистемите. Тази идея ни води във всеки етап от работата ни – от избора на конкретен метод за обработка на земята, до вида на пакета, в който нашите продукти достигат до вас.

 

Отделяме внимание на детайлите и лично участваме във всеки етап на работата – отглеждане и грижа, събиране, обработка, преработка, пакетиране и визия на продуктите ни. Всеки пакет, който достига до вас е насипан, пакетиран и етикиран ръчно и с внимание.

 

Чиста храна – чиста работа!

 

    Не бяха намерени продукти, отговарящи на критериите Ви.

    Търсене на продукти

    Вашата количка

    Нямате артикули в количката.